Kérdőíves pénzkeresés

Az egyik leg szimpatikusabb módszer a kérdőíves oldalak használata. Ezeket az oldalakat olyan közvélemény kutató cégek üzemeltetik, amik megbízásokat kapnak, hogy előre felmérjék a közönség reakcióit egy új termékkel kapcsolatban, vagy a fogyasztói szokásokat egy bizonyos területen (és még sok minden mással kapcsolatban 🙂 ).

Nem, nem ezzel a módszerrel fogsz meggazdagodni !!! Akárhogy is igyekszel a bevételed valószínűleg a havi tízezret sem fogja elérni. Azonban arra tökéletes, hogy a havi Netflix vagy Spotify számlát ebből fizesd.

Regisztráció

Ezek az oldalak mind hasonló módon működnek, egy gyors regisztráció után meg kell adnunk személyes adatainkat (lakhely, születési dátum, stb …), aztán pedig kialakíthatjuk profilunkat, ha további kérdésekre válaszolunk. Ez azért fontos, mert ezek alapján fogjuk megkapni a nekünk szánt kérdőíveket. (Például a bébiétellel kapcsolatos kérdőíveket csak olyan személyeknek fogják továbbítani, aki bejelölte, hogy van kisgyereke.) Ezek a kérdések oldalanként eltérhetnek azonban nagyjából ugyan azokat a kérdéseket fedik le.

Regisztrációs bónusz és kifizetési határ

Sok oldal kínál regisztrációs bónuszt, ami azt jelenti, hogy a regisztrációt követően egyből kapunk egy kisebb összeget/pontot az ottani egyenlegünkre. Ezt az összeget nem kaphatjuk azonnal készhez, mert van egy kifizetési határ, ami felett kiutalják a pénzt. Ez valószínűleg a tranzakciós díjak miatt lehet, ne kérdőívenként kelljen kiutalniuk az díjat, hanem ritkábban nagyobb összegekben.

Kezdődhet a kérdőívek kitöltése!

Ha túlvagyunk a regisztráción és a profilkérdéseken, akkor sok esetben azzal találhatjuk szembe magunkat, hogy nincs több teendőnk, de kitöltésre váró kérdőívünk sincs. Azt érdemes tudni, hogy a legtöbb kérdőíves oldalon átlagosan heti 0-3 kérdőívet tudtam kitölteni. A kérdőívek száma sok mindentől függ, például hogy van e a profilunknak megfelelő kérdőív a rendszerven. Lehetnek olyan időszakok, amikor az egyik oldalon hetekig nem történik semmi, és egy másikon pedig szinte naponta újabb és újabb kérdőívek jelennek meg. Ezért is döntöttem úgy, hogy kiszűröm a nekem leginkább tetsző illetve legtermékenyebb oldalakat és azzal a néhánnyal fogok foglalkozni hosszútávon. Hiszen van több olyan oldal is ahol már lassan fél éve parkol 150-200 forintom és azóta egy újabb kérdőívet sem tudtam kitölteni rajtuk.

Hogyan töltsük?

Fontos elmondanom, hogy nem szeretik a találomra kattintgatókat és hamis adatokat megadó felhasználókat. Sok kérdőív tartalmaz ellenőrző kérdéseket, amelyek egy korábban már feltett kérdést ismételnek meg másképp megfogalmazva. És ha nem ugyanazt a választ adjuk akkor, érvénytelenné válik a kérdőívünk. Továbbá olyan ellenőrző kérdések is szoktak lenni, hogy „Most jelöld be a 3. választ” és ehhez hasonlók. Szóval fő az őszinteség és az odafigyelés. Ezen felül szokott olyan kérdőív is lenni, ami időzáras, azaz ha félbehagyjuk és mondjuk öt percig nem folytatjuk, akkor szintén kidob és érvénytelenné válik.

Oldalak amelyeket ajánlok!

Magyar nyelven is elérhető oldalak:

Angol nyelvű oldalak:

Egyéb:

Kizárólag utalványokat, előfizetéseket, és egyéb szolgáltatásokat kínáló oldalak: