Kérdőíves oldalak, amiket nem ajánlok! !!!UPDATED!!!

Ezeket az oldalakat elkezdtem tesztelni, de mindnél hamar kiderült, hogy kár az időnket és az energiánkat rájuk pazarolni.

  • JTN Panel
    Majdnem egy év alatt sikerült elérni a kifizetési limitet, azonban a pontok beváltása után nagyon sok idő múlva kaptam meg a kifizetést. Az oldalon 45 napot ígérnek, ehhez képest három hónapot és egy hetet kellett várnom a kifizetésre. Miután letelt a 45 nap több email-t is írtam nekik, de egyikre sem kaptam választ. Már rég letettem az egészről, amikor megkaptam végül az összeget. Nagyon hosszú idő alatt lehet elérni a kifizetést és maga a kifizetés is hosszadalmas, emiatt nem igazán ajánlom ezt az oldalt.
  • PaidViewpoint – CSALÁS!
    Nem valódi kérdőíveket kínál, hanem általános adatokat próbál gyűjteni amit aztán tovább értékesít. Nagyon keveset fizet és elképesztően magas a kifizetési rátája, így több év is lehet, mire eléred (ha egyáltalán valóban el lehet érni). Magas regisztrációs bónusszal próbálják becsábítani az új embereket aztán arra bíztat, hogy hívj meg minél több embert, a további bónuszokért.

Ezt a listát folyamatosan frissítem, amint belebotlok valami újba.

Ha olyan kérdőíveket keresel, amiket valóban megéri tölteni akkor kattints ide.