Így szerezhetsz ingyen Netflix előfizetést

Amit most bemutatok egy teljesen legális módszer, és nem tartalmaz semmi trükköt. A PointsPrizes nevű oldat szeretném bemutatni netek amin keresztül Netflix előfizetési kuponokat lehet szerezni.

netflix kupon

Ezek az előfizetési kuponok hazánkban még egyáltalán nem terjedek el (legalábbis én nemt udok róla). Külföldön azonban az elektronikai boltokban egész polcok vannak tele Netflix, Apple Music, Google Play és ehhez hasonló kuponokkal. A kuponon található egy kód amit az adott weboldalon vagy applikációban lehet be válltani. Ezen az oldalon is egy ilyen kupont lehet kapni, pontosabban annak egy online változatát, ami lényegében az elöbb említett kuponkód.

A PointsPrizes sokban hasonlít a korábban bemutatott kérdőíves oldalakhoz, azonban itt sokkal több módja van a pontszerzésnek.

  • Video steramek nézése
  • Kvízek kitöltése
  • Kérdőívek kitöltése
  • Online és telefonos játékokban különböző célok elérése
  • AMIT SEMMIKÉPPEN SE CSINÁLJ! Olyan feladatot ne hajts végre amihez meg kell adnod a telefonszámodat. Ezeknél mind felvan tüntetve, hogy emeltdíjas szolgáltatást veszel igénybe amit a telefonszámládra fognak terhelni.

Ha úgy döntesz belevágsz a pontgyüjtésbe, akkor ajánlanék egy módszert melynek a segítségével pillanatok alatt szerezhetsz 500 pontot. Ezt a Use Coupons menüpont segítségével érheted el. Ezen az oldalon található kuponkódok felhasználásával növelheted a pontjaidat, de csak 500-ig.

Az oldalra ezen a linken tudsz regisztrálni!