Így spórolhatsz online játékokkal

Ha szeretsz játszani a számítógépeden vagy okos-telefonodon, akkor neked találták ki ezt a lehetőséget.

Két olyan oldalt is kiemelnék, amely jutalmat kínál azért cserébe, ha az általa ajánlott játékokban feladatokat hajtunk végre. Az egyik a PointOrizes, amiről korábban már írtam, másik pedig kifejezetten gamereknek készült Gamehag.

A két oldal legfontosabb tulajdonsága, hogy online játékokban teljesíthetünk feladatokat, melyekért pontokat kaphatunk. A pontokat padig értékes utalványokra válthatjuk be.

Gamehag

Gamehag ajándékok

Az igazi gamereknek ajánlanám ezt az oldalt. Ingyenes online kompetitív játékok során lehet különböző célokat elérni ahhoz, hogy megkapjuk a pontokat, melyeket aztán akár játékok vásárlására, steam-ben elkölthető pénzre vagy egyéb utalványra válthatjuk be.

És ami a játékokat illeti nem ismeretlen sosem látott borzadványokról van szó. Például a War Thunder és a World of Warships is megtalálható a listán.

Persze sok más lehetőség is van még az oldalon a pont szerzésre. Többek között okos-telefonunkon futó játékokkal is teljesíthetünk küldetéseket, illetve játszhatunk böngészős puzzle játékokkal és kérdőíveket is kitölthetünk.

Az oldalra ide kattintva regisztrálhatsz!

PointsPrizes

ajándék kártyák

Ez az oldal kevésbé kedvez a gamereknek, de itt is van lehetőség okos-telefonos játékokon keresztül pontokat szerezni, viszont hagyományos számítógépes játékok nincsenek az oldalon. Ez az oldal a beváltható utalványok terén jeleskedik. Csak, hogy a népszerűbb utalványokat említsem, a pontjaink beválthatóak Steam, Playstation Plus, Fortnite, Xbox, Netflix és Spotify ajándékkártyára is.

Ha ezt az oldalt választod akkor pillanatok alatt szerezhetsz 500 pontot. Ezt a Use Coupons menüpont segítségével érheted el. Ezen a linken elérhető kuponkódok segítségével növelheted a pontjaidat 500 ig.

Az oldalra ide kattintva regisztrálhatsz!